باسلام و احترام

دانشجوی گرامی  ضمن عرض تبریک قبولی شما در آزمون کاردانی به کارشناسی 1402 و ورود به دانشکده علوم پزشکی سیرجان، موفقیت روز افزون شما را در تمام مراحل زندگی از خداوند منان آرزومندیم.

دانشجوی گرامی خواهشمند است به نکات زیر توجه فرمایید:

شروع کلاسها از نیمسال دوم سال تحصیلی (بهمن ماه سال جاریمی باشد.که تاریخ دقیق در نیمه بهمن ماه از طریق همین سایت اعلام خواهد شد.

1. ثبت نام اینترنتی: جهت ثبت نام در سایت دانشکده از روز سه شنبه مورخ 1402/07/18 لغایت 1402/07/22 به آدرس https:// sama.sirums.ac.ir مراجعه نموده و مدارک لازم را در سایت بارگذاری نمائید.

نوع کاربری در این سایت برای دانشجویان:          کد کاربری← کد ملی می باشد

کلمه عبور← شماره موبایل دانشجو خواهد بود

2.ثبت نام حضوری: برای تحویل اصل مدارک  و فرم های مربوطه به دانشکده می توانید به دو صورت عمل کنید:

الف_ در روز دوشنبه مورخ یکم آبان ماه به دانشکده مراجعه نموده و مدارک و فرم ها ی مربوطه  را تحویل واحد پذیرش نمائید.

ب_ در صورت بعد مسافت می توانید مدارک خواسته شده و فرم های مربوطه را به آدرس دانشکده پست نمائید. به طوری که مدارک ارسالی نهایتا تا تاریخ آبان ماه در اختیار دانشکده قرار گیرند. (پس از ارسال مدارک  با پست با شماره 03442234513 داخلی 528 تماس بگیرید و کد رهگیری را در اختیار واحد پذیرش قرار دهید.)

لازم به ذکر است دریافت نکردن هیچگونه مدرکی از دانشجو چه به صورت حضوری یا ارسال از طریق پست تا سوم آبان ماه به منزله ی انصراف از تحصیل دانشجو تلقی خواهد شد.

تبصره: چنانچه به هر دلیل قصد ادامه تحصیل دارید ولی امکان تحویل مدارک چه به صورت حضوری یا ارسال از طریق پستی تا تاریخ 3آبان را ندارید با شماره تلفن ذکر شده تماس بگیرید و مراتب را با مسئول پذیرش در جریان بگذارید.

برای اطلاع از مدارک اینجا کلیک کنید.

برای دریافت فرم ها کلیک کنید.

فرم شماره یک

فرم شماره دو و سه

فرم شماره چهار

فرم شماره پنج

فرم شماره شش

فرم مشخصات

فرم مشخصات 2

فرم آیین نامه پوشش حرفه ای

فرم تعهد محضری توسط کسانی که متقاضی استفاده از صندوق رفاه و خوابگاه هستند توسط یکی از دفاتر اسناد رسمی تنظیم گردد و به دانشگاه تحویل شود.

لینک تعهد محضری

و در صورت سوال دراین مورد با شماره 03442234513 داخلی 509 تماس حاصل نمایید.

آدرس دانشکده:

سیرجان-خیابان ابن سینا جنب کلینیک حسینی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی سیرجان-واحد پذیرش . کدپستی 7818683333

مدارک را از طریق پست پیشتاز ارسال نمایید. لطفا بر روی پاکت نام و نام خانوادگی –نام رشته قبولی کارشناسی ناپیوسته1402 قید گردد.

مسئوليت ارسال مدارك و پيگيري آن با خود دانشجو مي باشد که برای این منظور کدرهگیری را در هنگام ارسال مدارک نزد خود نگهدارید.

در صورت نیاز با شماره تلفن های   13-03442234512  داخلی 528 تماس حاصل نمایید.