به گزارش مفداسیرجان؛ در این جلسه بعد از معرفی قالب کرسی توسط مارال عباسلو مجری این کرسی، نشست با حضور دکتر حسین حسینی نژاد تحلیل گر سیاسی ادامه پیدا کرد که ضمن اشاره به نقش مردم در نظام اسلامی، مردم باید مطالبه‌گر باشند و مطالبه گری مردم از مسئولین نقش مهمی در بهبود و اصلاح امور و حل مشکلات دارد.

او ادامه داد: ضعف‌هایی که در امور اجرایی مشاهده می‌شود محصول انتخاب‌های بد و نادرست است و در ادامه به موضوع تحریم‌ها و خصومت آمریکایی‌ها و غربی‌ها با ملت ایران اشاره کردند و تصریح کردند این خصومت مختص دوره جمهوری اسلامی نیست و در طول تاریخ نظیر جنگ جهانی اول و دوم، کودتای 28 مرداد و واگذاری سرزمین‌های کشور از قبیل واگذاری هرات و بحرین در ایران مداخله داشتند.

سپس حضار در جلسه سوالات، شبهات و انتقادات خود را مطرح کردند و مطالبی در خصوص مسائل اقتصادی، بی عدالتی در حقوق و دستمزد مشکلات اجتماعی، فرهنگی و شهری مطرح شد.

در پایان دکتر امیر حسین مرادپور، رییس اداره قرآن و عترت معاونت فرهنگی و دانشجویی به جمع بندی مطالب کرسی پرداختند و با اشاره به موضوع کرسی تحت عنوان ولایت و مردم سالاری دینی در هفته امامت و ولایت به شکل گیری مبانی اندیشه سیاسی اسلامی بر اساس دو واقعه غدیر و سقیفه اشاره کردند که سر آغاز شکل گیری مذاهب اسلامی شد.

او ادامه داد: جمهوری اسلامی به عنوان الگویی برای مردم سالاری دینی که بر اساس مبانی ولایت و امامت در طول تاریخ در دوره غیبت امام زمان (عج ) شکل گرفت و از سوی دیگر نظریه غلبه و زور است که زمینه سازنظام های استبدادی است و تصریح کردند مردم سالاری اسلامی بر گرفته از اصول اسلامی است که امر به معروف و نهی از منکر مسئولان توسط مردم را یکی از این اصول دانست و مردم سالاری اسلامی با دموکراسی غربی متفاوت است زیرا دموکراسی غربی بر اساس اصول لیبرالیسم و اومانیسم شکل گرفته است که با مبانی اسلامی در تعارض است.